УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

В случай, че желае да замени размера на поръчаната и получена стока или друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването й. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да се установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. 

Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката да не е носена, прана, гладена, скъсана. Да бъде чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми, цигарен дим или други), с ненарушен етикет. Към пратката трябва да бъдат приложени: Касов бон или стокова разписка от поръчката и Формуляр за връщане и замяна. 

Стоката трябва да е обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена обратно до офис на Еконт, от който е получена:

Получател: Хелена Глушкова
Тел: 0896 710 520
Е-mail: shop@helena.bg

Разходите по новата пратка, в случай на замяна на стоката по вина или погрешно изпълнение от страна на helena.bg се покриват от Продавача. В противен случай, се поемат от клиента. 

Не се приемат пратки, изпратени до helena.bg с Наложен платеж! 

Не се приемат пратки, върнати към helena.bg с Български пощи! 

След приемане на върнатата стока, клиентът ще бъде информиран по e-mail за пристигането на върнатата пратка в склада на helena.bg. Дължимата сума за възстановяване, ще бъде изпратена в 14 дневен срок от приемането на пратката в склад на helena.bg.

Стока, чието връщане или рекламация не може да бъде приета поради неизпълнение на горепосочените условия, ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка. 

Рекламации, отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на Протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. 

За Нас

Казвам се Хелена Глушкова и винаги съм била почитател на модата, естетиката и индивидуалния почерк, присъстващ в тях. Точно в това мое убеждение се крие и посланието на бранда ми - да бъдем себе си, неповторими и открояващи се и то по възможно най-красивия и елегантен начин.

Ние създаваме дамски дрехи по собствен дизайн и кройка, с акцент към високото качество на материалите, прецизност на изработката и внимание към всеки детайл.

Дрехите ни са изработени от висококачествени български и италиански платове и са създадени с много любов. Залагаме на стилни, елегантни модели, подчертаващи женствеността, изяществото и блясъкът, които се крият във всяка една дама.

Вярваме, че стилът и класата никога не излизат от мода и именно това е заложено в основата на всичко, което правим за вас, нашите клиенти.